CGFoods Váš spolehlivý dodavatel čajů a kávy

Blog

Cafe Granell

španělská káva Granell

Italská nebo španělská káva? To je to, oč tu běží.

Stejně jako se lidé hádají o spoustě „nejlepších věcí na světě“, se hádají i o té nejlepší kávě. Nejenže se nejsou schopni shodnout, zda je lepší 100% arabica nebo směs s robustou, ale pořádné vášně může vzbudit i diskuze o zemi, ve které kávovou směs připravili.

Někdo preferuje kávu z Itálie, ale mnoho lidí dává přednost kávě ze Španělska, která je také vysoce kvalitní a pořádně silná. Rozdíl mezi nimi pozná i člověk bez kurzu baristy, ale která je lepší? U CGFoods máte možnost to posoudit sami, díky řadě italských káv (Saquella, Excelsior a Coffesso), a kávě Granell.

Španělská káva Granell

Firma Granell je rodinný podnik založený v roce 1940, a v současnosti se samotná výroba této skvělé kávy nachází ve městě Sueca ve Valencii. Z něj distribuuje své produkty nejenom po Španělsku, ale i v mezinárodním meřítku. Vyváží se do zemí jako Čína, Německo, Polsko, Rusko, Řecko, nebo Saúdská Arábie. Do této společnosti, kam se jejich španělská káva dováží, patří díky nám i Česká republika. Jako jediní totiž tyto kávy dovážíme k nám, a vy si tak můžete španělského ducha plného radosti, tepla, vášně, a především spontánnosti vychutnat i v pohodlí domova třeba každý den.

Granell Brasil
Granell Colombia
Granell India

V naší nabídce naleznete několik různých řad kávy Granell, zrnkových i mletých. Jednou z nich je tzv. Origenes-Puros. Zahrnuje zrnkové kávy ColombiaBrasil a India, která vás svými vůněmi a chutěmi přenesou do těchto exotických destinací. Precizně pražené, přesně podle vašich chutí, a navíc v krásných dárkových baleních. Pokud ovšem šálek exotiky není ten pravý pro vás, je tady řada Classic. Zrnkové kávy Gran Luxe, Natural nebo Selección vám vždy zlepší den!

Granell Seleccion
Granell Tueste Natural
Granell Gran Luxe

Od počátku existence dbali zakladatelé společnosti Agustin Granell Ortega s manželkou Consuelo Herrero na to, aby jejich tradiční španělská káva měla tu nejlepší možnou kvalitu. To byla ta nejdůležitější hodnota. Tyto zásady přetrvávají, a dlouholetá tradice pražení, balení a distribuce kávy pokračuje již třetí generaci, což je tou nejlepší zárukou, že jejich káva bude stále stejně vynikající.

To, kterou kávu si vyberete, je jen na vás. My jsme ale podlehli úplně všem!

CHCI JE HNED TEĎ!

Sdílet článek:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

On Key

Přečtěte si naše poslední články

Láska

Cesta lásky skrze historii ♥

Svátek zamilovaných – známý také jako den/svátek svatého Valentýna (nebo lidově řečeno svátek všech zamilovaných) je oslavou lásky a romantiky,

Košík
cs_CZCzech